Huis te koop

415000€

5 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 20150560
Immoweb code : 20150560

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
735 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke woning tussen de velden

We verwelkomen je op een absolute toplocatie in Hingene. De woning is gelegen in een rustige straat doch dichtbij het centrum. Scholen, winkels, openbaar vervoer en horecazaken bevinden zich binnen een straal van 1km. Kasteel d'Ursel en paviljoen 'De Notelaer' bevinden zich op een steenworp en de groene omgeving leent zich perfect voor lange fiets- en wandeltochten.

We komen binnen via de charmante inkomhal die toegang geeft tot de leefruimte met een landelijke en gezellige uitstraling dankzij de houten vloer. Aansluitend aan de leefruimte vinden we de keuken terug. Verder voorziet het gelijkvloers in twee slaapkamers, een apart toilet en een ruime veranda.

De trap in de leefruimte geeft toegang tot de eerste verdieping die bestaat uit drie slaapkamers, de badkamer met ligbad en lavabo en een apart toilet. Verder biedt de mezzanine genoeg ruimte voor een extra salon en bureauruimte.

De grootste meerwaarde is ongetwijfeld de zuidgerichte tuin die geniet van absolute privacy door zijn unieke ligging tussen de velden. Genieten van een aperitief in het zonnetje was nog nooit zo rustgevend. Verder vinden we in de tuin nog een bijgebouw terug. De oprit biedt tevens ruimte voor meerdere wagens, er zijn dus tal van parkeermogelijkheden.

Heb je interesse in deze woning op een unieke ligging?
Neem gerust contact op via [email protected] of 0478 76 33 89.

Neem contact op